Blue Marlin 3 Sport Fishing Puerto Rico Gran Canaria Canary Islands Big Game Fishing Canary Islands Gran Canaria
Terug naar de homepage van Blue Marlin Sport Fishing Inschrijving Tournaments 2010 Blue Marlin Charters Online Shop Informatie over onze vistrips Fotoalbums van Blue Marlin Sport Fishing Videoalbums van Blue Marlin Sport Fishing Bootrecords van Blue Marlin Sport Fishing Info over het big game vissen Billfish Foundation Info Page De meest gestelde vragen over Blue Marlin Sport Fishing Links van Blue Marlin Sport Fishing Prijzen van Blue Marlin Sport Fishing Contact en Reserveringen Blue Marlin Sport Fishing

Gran Canaria - Puerto Rico
---------------
Wij geven de voorkeur aan Tag & Release

 

Ongeveer 150 kilometer ten westen van Afrika en voor de kust van Marokko, liggen de Canarische Eilanden. De Canarische Eilanden behoren bij Spanje en bestaan uit 7 grote en 6 kleinere eilanden.

De 7 bekende eilanden hebben een gezamenlijke oppervlakte van ca. 7800 km2
Ëén daarvan is Gran Canaria met als hoofdstad Las Palmas
Gran Canaria is ca. 55 km. lang en 45 km. breed

In het zuid-westen van Gran Canaria ligt het wereldwijd bekende Big Game Center, Puerto Rico! De vakantie complexen in deze havenplaats, zijn bijna allen trapsgewijs tegen de bergen gebouwd en hebben zo een schitterend uitzicht over het badstrand en de havens. In Puerto Rico is haven Base, ook wel haven Porto Novo genoemd, de allergrootste. Hier vandaan vertrekken dan ook 80% van alle georganiseerde watersport excursies.

Onze sportvisboten liggen afgemeerd in haven Base. Houdt er wel rekening mee dat de boten meestal enkele dagen tot soms weken van te voren zijn volgeboekt, dus voor een - last minute - is het in de meeste gevallen te laat.

Je kunt onze boten en de info desk in de haven herkennen aan ons - Release Me - logo.

Klik HIER voor Google Maps

 

Om zeker tezijn van je plaats, adviseren wij onze bezoekers te reserveren via of +34 607 62 62 37.

Normaal hebben wij het erg druk en zijn soms dagen en zelfs soms weken van te voren volgeboekt

marlinbar from the blue marlin 3

 

   Blue Marlin